AdBlockers en Goedkoopste-Samsung.nl

Samsung-Adblock-allowedAl sinds 2009 vind je de goedkoopste Samsung (Galaxy) aanbiedingen op Goedkoopste-Samsung.nl. De twee oprichters doen dit al vele jaren naar eer & geweten én op onafhankelijke wijze. De aanbiedingen worden geautomatiseerd getoond op basis van één factor; de goedkoopste deal. Om de noodzakelijke kosten te dekken maakt de website gebruik van Affiliate Marketing, maar door het groeiende gebruik van AdBlockers de afgelopen jaren staat dat verdienmodel onder druk.

Bezoekers die AdBlockers gebruiken doen dit eigenlijk veelal om die opvallende en zware (irritante) advertenties die op sommige sites staan te verwijderen. Denk aan pop-ups en advertenties die automatisch geluid afspelen. Goedkoopste-Samsung.nl laat eigenlijk helemaal geen advertenties zien, maar toch worden bijvoorbeeld de Top 3 aanbiedingen niet getoond. En heel eerlijk; als je als bezoeker op onze website bent gekomen, dan ben je juist op zoek naar de beste aanbieding. Door een AdBlocker te gebruiken mis je vrij zeker de beste en goedkoopste aanbiedingen van bijvoorbeeld de Galaxy S5 Neo of de Galaxy S6 Edge. Wij willen je daarom vragen, als je een Ad-Blocker gebruikt, Goedkoopste-Samsung.nl uit te zonderen.

Hieronder een aantal AdBlockers en hoe je Goedkoopste-Samsung.nl kunt opnemen als (tijdelijke) nuitzondering op de regel.

adblock3AdBlock

Gebruik je AdBlock? Dan kan je de plugin in je browser openen als je op onze website bent. Kies ‘Blokkeer niets op pagina’s van dit domein‘ en druk op ‘uitsluiten‘. Door dit te doen laat je AdBlock weten dat advertenties getoond mogen worden op Goedkoopste-Samsung.nl.

adblock2AdBlock Plus

Gebruik je AdBlock Plus? Dan kan je ook deze plugin / extensie openen wanneer je op deze pagina zit. In de plugin zie je ‘Ingeschakeld op deze site‘ staan. Wanneer je hier op klikt dan schakel je Adblock Plus uit voor alle pagina’s van Goedkoopste-Samsung.nl.

Adblock1AdBlock Pro

Gebruik je AdBlock Pro? Ook bij deze plugin kan je de vrij simpel de plugin openen, als je op onze website zit. Kies voor ‘Uitschakelen voor deze websites‘ om advertenties op alle pagina’s van Goedkoopste-Samsung.nl toe te staan.