ATIV S: De beste aanbiedingen en abonnementen

Ativ s met verschillende schermenSamsung ATIV S Windows Phone 8 Toestel

Samsung heeft als één van de eerste in de wereld (na Nokia) haar nieuwste toestel gelanceerd op Windows Phone 8.

ATIV S komt met het Windows Phone 8 besturingssysteem en heeft een scherm van maar liefst 4,8 inch. Dat is net zo groot als de huidige Galaxy SIII. De telefoon draait op een zeer snelle 1,5 GHz dualcore S4 processor van Qualcomm.

De ATIV S komt in 2 uitvoeringen

De Samsung Ativ S is leverbaar in 2 uitvoeringen. Zo is er een 16GB en een 32GB versie. Maar daar houdt het niet bij op. Voor wie nog niet genoeg heeft, biedt de Ativ S een insteekslot voor een extra micro SD geheugenkaart. Zo zal je nieuwe smartphone niet snel vervelen. Wanneer je geheugen vol zit, breidt je de opslagcapaciteit gewoon uit!

Samsung Ativ S Prijzen

De Ativ-S van Samsung is momenteel uit voorraad leverbaar. Wil je weten of het abonnement dat het beste bij je past ook een aanbieding met de Samsung Ativ-S heeft? Vergelijk dan zelf via onze aanbiedingen-module hieronder. De Ativ-S staat al voorgeselecteerd, je hoeft alleen nog maar het aantal belminuten, je voorkeur provider te selecteren. De beste aanbiedingen worden dat automatisch getoond!

Samsung Ativ S maakt van al je producten één!

Zou het niet geweldig zijn als je zowel op je Mobiele telefoon, laptop / desktop als op de tablet wanneer je lekker onderuitgezakt op de bank zit.. Bij al je contacten, Apps en mails kan? Samsung maakt dit mogelijk met de Ativ S en Windows (Phone) 8. Het laatste besturingsysteem van Windows maakt het mogelijk om al je computer en communicatie middelen samen te voegen. Hierdoor heb je altijd alles bij de hand, waar je ook bent of werkt. Alles is mooi geiintegreerd en de redactie van Goedkoopste-Samsung is werkelijk onder de indruk. Windows Phone 8 is klaar om zich goed te meten aan besturingsysteem Android van Google en iOS van Apple.

Windows Phone 8 telefoon, tablet, laptop en desktop

Stel je vraag / Reageren