Galaxy S4, S5, S6, A3, A5, A7 met Hi abonnement

Hi-100pxHi is een merk van KPN Telecom en richt zich op jongeren. Hi is al jarenlang actief in Nederland en is een populaire mobiele telecomprovider. En terecht. Hi biedt uitstekende kwaliteit qua netwerk omdat het gebruik maakt van het KPN netwerk. Daarnaast heeft Hi een goed werkende online website waar je je abonnement goed kunt beheren.

Bij Hi kan je zelf je abonnement samen stellen

Vergelijkbaar zoals bij Telfort stel je ook bij Hi zelf je abonnement samen. De abonnementen hebben als uitgangspunt een door jou zelf te kiezen hoeveelheid MB’s voor mobiel internet. Want eerlijk gezegd, belminuten zijn leuk maar de MB’s worden actiever gebruikt! Voordeel bij Hi is dat als je een keer over je limiet heen gaat dan verlagen ze alleen je snelheid, je bent dus altijd online! Zo heb je nooit onverwachte kosten. Het zijn allemaal 4G abonnementen, maar of je het ook echt kan gebruiken hangt af van je (nieuwe) smartphone.

  • Kies je hoeveelheid MB’s: Keuze uit 500, 1000 (+ tijdelijk 1000MB extra), 4000 of 8000 MB.
  • Kies je belminuten: Wil je 0 belminuten? Of toch 100, 200, 300, 400 of 500?
  • Kies de looptijd: Kies je voor 2 jaar dan heb je een lagere maandprijs. Ga je voor 1 jaar dan betaal je iets meer.
  • SMSjes hoef je niet te kiezen want die krijg je gratis en onbeperkt bij Hi.

 

Keuze uit één (1) of twee (2) jarige Hi abonnementen

Zoals ook hierboven te vinden is kan je ook bij Hi kiezen voor een abonnement met een looptijd van 1 of 2 jaar. Er is geen los toestelbundel of dergelijke dus in je abonnement betaal je gespreid je Galaxy smartphone terug. Hierdoor zijn 1 jarige abonnementen iets duurder dan 2 jarige, maar zal je bij éénjarige abonnement éénmalig extra moeten bijbetalen voor de smartphone.

Hi abonnementen kan je bij Hi zelf afsluiten of via een webshop. Wij adviseren via een webshop omdat deze vaak een goedkopere prijs voor het toestel hanteren dan Hi dit zelf doet. Waarom kan dit? De webshops geven gewoon een deel van hun marge weg waardoor ze het interessanter maken om via hun je abonnement af te sluiten. Deze kortingen kunnen écht hoog oplopen!

Bekijk de Hi aanbiedingen met jouw Samsung Galaxy

Bekijk het laatste nieuws, de beste aanbiedingen én de nieuwste mogelijkheden op de speciale productpagina´s van de Galaxy van jouw voorkeur:

Stel je vraag / Reageren