Samsung Galaxy S4 | T-Mobile – Ben – Simpel – Tele2

galaxy-s4Ook T-Mobile heeft een eigen netwerk qua mobiel telefonie. Dit zoals ook KPN en Vodafone dit hebben. T-Mobile beschikt over een moderne infrastructuur voor mobiele diensten. Door dit netwerk gaat dagelijks 18 miljoen gesprekken en data vergelijkbaar met 2.000 films op dvd. De smartphones fungeren steeds meer als mini-computer en het dataverkeer zal dan ook alleen maar blijven groeien, T-Mobile investeert in deze groei. O.a. door extra antennes.

T-Mobile is zowel “telecomprovider” en als een “netwerkaanbieder”. Naast T-Mobile “de telecomprovider” maken ook andere providers gebruik van de infrastructuur. Dit zijn Ben, Simpel en Tele2. Deze 3 organisaties zijn vaak scherper in hun tarieven dan dat T-Mobile zelf is. Deze vaak kleinere organisaties kunnen goedkoper werken (en dus ook aanbieden) dan dat T-Mobile zelf kan. Zo zijn ze o.a. creatiever in hun abonnementssamenstelling en kunnen ze sneller inhaken op trends of veranderingen.

Simpel-100px Ben-100px Tele2-100px T-Mobile-100px

Andere netwerkaanbieders

Wil je ook de alternatieven bekijken? Er zijn bijna 10 providers die gebruik maken van het netwerk van bijvoorbeeld KPN en/of Vodafone? Bekijk voor meer informatie de pagina’s voor deze twee netwerken. Hier vind je o.a. ook meer informatie, prijzen en abonnementsmogelijkheden van bijvoorbeeld Telfort, Sizz, HollandsNieuwe en Ziggo.

Stel je vraag / Reageren