Galaxy S4 | Vodafone – Hollands nieuwe – Ziggo – Sizz

Vodafone maakt gebruik van een eigen telecom-infrastructuur. KPN en T-Mobile hebben ook een eigen infra. Het bereik via het Vodafone netwerk is eigenlijk in heel het land te omschrijven als “goed” tot “zeer goed”.

Naast Vodafone zelf maken ook andere telecomorganisaties gebruik van de infrastructuur van Vodafone. Dit zijn Sizz (samenwerking met RTL Nederland), HollandsNieuwe en sinds een paar jaar Ziggo. Wat opmerkelijk is is dat deze drie providers vaak goedkopere tarieven hanteren dan Vodafone zelf. Dit is mogelijk omdat deze organisaties o.a. kleiner van omvang zijn en daardoor gewoonweg minder kosten maken. Ook voor Vodafone is dit een goed punt want Vodafone gaat nu verdienen van de initiatieven en successen van “andere” bedrijven terwijl het hún eigen netwerk blijft.

Hollandsnieuwe-100px SIZZ-100px Ziggo-100px Vodafone-100px

Andere netwerkaanbieders

Wil je ook andere mogelijkheden bekijken? Die zijn er natuurlijk. Er zijn bijna 10 andere providers die gebruik maken van het netwerk van KPN en/of T-Mobile? Bekijk voor meer informatie de pagina’s voor deze twee netwerken. Hier vind je o.a. ook meer informatie, prijzen en abonnementsmogelijkheden van bijvoorbeeld Telfort, Sizz, Ben en Simyo.

Stel je vraag / Reageren