De goedkoopste Galaxy S8 met abonnement

Wat kun je verwachten van de Galaxy S8 en S8 Edge?Samsung is achter de schermen bezig om begin 2017 de nieuwe Samsung Galaxy S8 te introduceren. Je zult dus nog even geduld moeten hebben totdat de Samsung Galaxy S8 ook echt te koop is. De S8 wordt de opvolger zijn van het huidige topmodel; de Samsung Galaxy S7. Met de S8 belooft Samsung groots uit te pakken, het moet de grootste launch worden tot nu toe. Wanneer de Galaxy S8 exact gelanceerd wordt weten we nog niet, maar de verwachting is in de eerste helft van 2017, vaak februari of maart. Ondanks dat we nog niets met zekerheid kunnen zeggen, is de geruchtenstroom over de Galaxy S8 al in volle gang.

TIP Op deze pagina houden we je op de hoogte van de laatste geruchten en nieuwtjes rondom de Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 kopen

Wil je de Samsung Galaxy S8 kopen? Daar moet je dus nog even op wachten, maar op deze pagina ben je wel op het juiste adres! Op deze pagina vergelijken we alle populaire en goedkoopste webshops, overzichtelijk gepresenteerd via onze eigen vergelijker. Maar voor nu vindt je hier het laatste nieuws, roddels en verwachte specificaties over het nieuwe toestel van Samsung. Houdt deze pagina dus in de gaten voor de beste deals op het Nederlandse web!

Dubbele camera in de Galaxy S8

Enkele andere telefoonfabrikanten hebben het ook al, wij verwachten dat ook Samsung deze innovatie op het gebied van camera-uitvoering zal doorvoeren in de Galaxy S8. Volgens een Chinese bron zou Samsung op dit moment zelfs al druk bezig zijn met deze ontwikkeling. Hierdoor zal niet alleen de kwaliteit van foto’s beter worden, maar worden foto´s in slechtere belichting ook beter. Eén van de twee sensors zal waarschijnlijk zelf door Samsung gemaakt worden en we verwachten daar minimaal 12 megapixels aan te treffen. De tweede sensor maakt Sony, een goede partner van Samsung, deze zal een hogere resolutie kunnen krijgen.

Geen fysieke thuisknop meer op de S8

Samsung zou voor de Galaxy S8 overwegen om de thuisknop achterwege te laten, in ieder geval optisch. De knop zou achter glas of mogelijk zelfs helemaal achter het scherm moeten komen. Hierbij is het dan mogelijk om de vingerafdruk optisch te scannen, dit via een sensor in het scherm.

De S8 ontgrendelen met je ogen

Het klinkt futuristisch, maar valt eigenlijk erg mee. De nieuwste Microsoft Surface Pro´s hebben het al; een irisscanner. Via een ingebouwde irisscanner kan je als smartphone-eigenaar op een eenvoudige wijze je telefoon ontgrendelen, door alleen maar naar je telefoon te kijken. De irisscanner herkent namelijk de eigenaar aan de hand van zijn of haar iris. Naast dat erg makkelijk is, is het ook nog eens behoorlijk veilig.

De Galaxy S8 waarschijnlijk alleen maar met gebogen randen

De Galaxy S6 en Galaxy S7 hadden allebei versies met gebogen randen; de Edge-versies. Voor de Galaxy S8 zou Samsung willen afstappen van dit idee en alleen nog maar gaan voor een variant met gebogen randen. Maar toch verwachten we begin volgend jaar twee varianten van de Galaxy S8. De eerste versie zou wederom een 5,1-inch scherm krijgen en de tweede variant een wat groter 5,5-inch scherm. We verwachten dat beide toestellen een gebogen scherm krijgen.