Galaxy S5, S6, A3, A5, A7 met T-Mobile SimOnly

T-Mobile-100pxT-Mobile heeft een eigen netwerk voor mobiel bellen. (KPN en Vodafone ook). Het netwerk van T-Mobile is misschien wel het modernst. T-Mobile heeft flink geinvesteerd in de hoeveelheid antenne’s. Dit om de opmars van smartphones te kunnen opvangen. Smartphones zijn “mini-computers” die het dataverkeer blijvend zullen laten groeien.

T-Mobile’s abonnementen: “Stel Samen & Stel Bij”

De afgelopen jaren is het een trend geworden om flexibele abonnementen te hanteren en eventueel een aanvullende bundel voor het gespreid betalen van bijvoorbeeld je Galaxy S6. Let op, dit is een financiering en hiervoor geldt; geld lenen kost geld. Je wordt dus niet direct eigenaar, pas vaak na 24 maanden. Ook T-Mobile snapt en ziet dit en heeft daar een oplossing voor gevonden die érg hot is. Hieronder vind je de belangrijkste opties en mogelijkheden:

  • Kies de looptijd van je abonnement: Keuze uit 12 maanden of 24 maanden.
  • Stel je abonnement samen: Als basis een startabonnement (€ 10,-) en keuze uit 0MB, 500MB, 1GB, 2GB, 5GB of 10GB internet. Daarnaast je belminuten; 0, 120 of onbeperkt.
  • SMSjes hoef je niet te kiezen want die krijg je gratis en onbeperkt bij T-Mobile.

 

Keuze uit één (1) of twee (2) jarige T-Mobile abonnementen

Bij T-Mobile kan je kiezen voor eenjarige of tweejarige abonnement. Een T-Mobile abonnement kan je afsluiten bij T-Mobile of via een webshop. Wij adviseren je abonnement via een webshop af te sluiten of te verlengen omdat deze som een goedkopere prijs kan bieden voor het losse toestel dat je wilt kopen. Hoe? De webshops geven gewoon een deel van hun marge weg waardoor ze het interessanter maken om via hun je SimOnly abonnement af te sluiten. Deze kortingen kunnen best oplopen en over het algemeen krijg je betere service!

Bekijk de T-Mobile aanbiedingen met jouw Samsung Galaxy

Bekijk het laatste nieuws, de beste aanbiedingen én de nieuwste mogelijkheden op de speciale productpagina´s van de Galaxy van jouw voorkeur:

Stel je vraag / Reageren