Samsung Galaxy S Plus

Nu aan het lezen
Samsung Galaxy S Plus

De nieuwe Samsung Galaxy S Plus is de laatste mobiele smartphone van Samsung en wordt gedreven door het Android 3.0 besturingssysteem. Deze smartphone is razend snel met een schitterend AMOLED Plus Display!

De zeer snelle Dual Core Application processor zorgt er voor dat u nooit hoeft te wachten. Met de Galaxy S Plus van Samsung kunt u bellen en tergelijk op de hoogte blijven met al uw vrienden, kennissen! Wat dacht u van uw sociale contacten bij te houden via Twitter, Facebook en meer terwijl u wacht op de bus, of even iets wilt melden?

Samsung Galaxy S Plus uitvoeringen

De Galaxy S Plus heeft 16 of 32GB geheugen, en een 8 megapixel camera (of 2 MP aan voorzijde) die live HD video kan opnemen! Bovendien is de Samsung Galaxy S Plus slechts 8,49 mm dik en is daarmee de dunste smartphone ter wereld!! Het mag duidelijk zijn dat hij daarom bijzonder lekker in de hand ligt!

Deze Samsung Galaxy S Plus is de opvolger van de
Galaxy S 2 en dan maakt hem dan ook een van de top GSM toestellen voor 2011! Als uw vingers eenmaal over dit toestel glijden, wilt u nooit meer anders! Bekijk hieronder snel waar u het minst hoeft bij te betalen!

Waarom voor een Samsung Galaxy S Plus kiezen?

  • Prijs / Prestatie is fenomenaal
  • Binnen 1 of 2 dagen in huis*
  • Strak en dun design
Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-Samsung.nl

Stel je vraag / Reageren