Mobile World 2012: Samsung Galaxy S3 ?

Nu aan het lezen
Mobile World 2012: Samsung Galaxy S3 ?

Op 27 februari 2012 zal het Mobile World Congress in Barcelona wederom gehouden worden. Wereldwijd kijkt de Media altijd halsreikend uit naar dit grootste event rond alles wat onder Mobile uitkomt. Nog geen jaar geleden werd tijdens dit zelfde Mobile evenement de Samsung Galaxy S2 aangekondigd.

Aankondiging Galaxy S3

Dit jaar zijn de spanningen hoog of Samsung nu wel of niet de nieuwe Samsung Galaxy S3 zal gaan aankondigen. Tot zover heeft Samsung laten weten dat dit niet het geval zal zijn.

Samsung zal mogelijk nog willen wachten met de nieuwe Samsung Galaxy S3 om zo de Nederlandse providers extra tijd te geven om deze nieuwe Super Smartphone te testen en afstemmen op hun netwerk. Het ziet er naar uit dat Samsung Corp de Samsung Galaxy S3 op een geheel eigen event zal aangekondigen.

Lancering / Release datum Samsung Galaxy S3

Analisten verwachten dat Samsung de nieuwe Galaxy S3 wel in de eerste helft van 2012 zal uitbrengen. Een exacte release datum is door Samsung nog niet afgegeven.

Verwachte Specificaties Galaxy S3

De verwachting is dat de nieuwe Galaxy S3 zal gaan draaien op het de laatste Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Deze laatste versie is een samenvoeging van Honeycomb en Android Gingerbread. De Samsung Galaxy S3 zal een 4,6 inch scherm krijgen met een waanzinnige resolutie van 1280 bij 720 pixels! Wij zijn heel erg benieuwd naar dit toestel, vooral met de nog snellere processor (een 1.8 Ghz dualcore) die voor nog meer beleving zal gaan zorgen.

Camera

Bijzonder is volgens ons toch wel de 12 Megapixel camera die Samsung van plan is om in de S3 te stoppen! De onderkant van de S3 lijkt iets afgerond te zijn, waarmee de Galaxy S3 wat betreft uiterlijk toch echt anders zou worden dan zijn 2 voorgangers!

Prijzen Galaxy S3

Er is nog niets bekend over de prijs van de nieuwe Galaxy S3.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-Samsung.nl

Stel je vraag / Reageren