Samsung Galaxy Nexus nu te bestellen met T-Mobile, KPN en Vodafone!

Nu aan het lezen
Samsung Galaxy Nexus nu te bestellen met T-Mobile, KPN en Vodafone!

De Galaxy NeXus is nu bij alle grote providers te koop!

De nieuwe smartphone van Samsung is op 2 december 2011 onthuld. De NeXus is nu te koop met T-Mobile, KPN en Vodafone abonnementen. De Samsung Galaxy Nexus is een mooi resultaat van een intensieve samenwerking tussen Google en Samsung.

Specs Samsung Nexus

De Samsung Nexus Prime is de eerste smartphone die zal gaan draaien op de nieuwste Android besturingssysteem: Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Deze nieuwe versie zal een samenvoeging zijn van Honeycomb en Gingerbread.

De Samsung Nexus Prime zal een 4,65″ gebogen scherm krijgen. Dit verbogen scherm kennen we al van de Nexus S en zorgt ervoor dat de telefoon lekkerder in de hand ligt. Het AMOLED full HD scherm zal een waanzinnige resolutie hebben van 1280 bij 720 pixels!! Wij zijn heel erg benieuwd naar dit toestel!

Leverdatum Samsung Nexus Prime

De leverdatum van de Nexus Prime in Nederland is nu bekend. Vanaf week 49 (2e week van december 2011) zal deze super smartphone met verschillende abonnementen leverbaar worden. Bekijk bij ons alvast de eerste prijs info en bestel de Galaxy Nexus alvast in Pre-order!

Prijs informatie Samsung Nexus

De prijzen en abonnementen voor T-Mobile en Vodafone zijn verder uitgebreid en dit betekend dus een flinke prijsdaling voor de consument! Bekijk hieronder in onze tabel de populairste abonnementen. Momenteel heeft T-Mobile een zeer leuke aanbieding met 6 tot 9 maanden lang 50% korting bij een 2 jarig abonnement!

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-Samsung.nl
 • Sjoerd
  2 december 2011 at 17:29

  Zijn er al prijzen bekend? En welk abonnement is het beste met de Nexus als hij volgende week uit komt?

  • Goedkoopste-Samsung.nl
   2 december 2011 at 19:12

   Beste Sjoerd, je was ons net voor 🙂

   Wij hebben de beste prijzen van de Samsung Galaxy Nexus met Vodafone en T-Mobile zojuist online gezet! Voorlopig is de Nexus al helemaal gratis bij een Vodafone abonnement! (vanaf een 150 belminuten)

Stel je vraag / Reageren