Samsung komt met ChatOn (Whatsapp)

Nu aan het lezen
Samsung komt met ChatOn (Whatsapp)

Samsung komt met een nieuwe dienst, die vergelijkbaar is met WhatsApp. Het gaat om een build-in applicatie welke in eerste instantie op de Galaxy series bekend zal worden als: ChatOn . Hierna zal ChatOn ook op de andere toestellen beschikbaar komen. ChatOn zal een hoop extra functionaliteit bieden dan WhatsApp. Daarmee is het dus een serieuze toevoeging en een mooie concurrent van de sms!

Deze innovatie van Samsung is zeer opmerkelijk omdat zij hiermee niet alleen de concurrentie zal aan gaan met het populaire WhatsApp maar tegelijkertijd een applicatie voor meerdere platformen zal introduceren. Deze nieuwe dienst (ChatOn) zal vanaf september beschikbaar zijn voor zowel Samsung, HTC (Android) als iPhone (iOS) en voor alle BlackBerry toestellen! Samsung heeft aangegeven in de toekomst ook te komen met een versie voor het Bada OS te gaan komen.

De dienst van Samsung zal vanaf heden standaard op alle Samsung-telefoons worden geïnstalleerd.

Er zal verschil zijn in versies voor smartphones (Android) en GSM toestellen. Zo zal de functionaliteit voor smartphones veel uitgebreider zijn. Er kunnen bijvoorbeeld handgeschreven berichten uitgewerkt worden en is het bijvoorbeeld ook mogelijk om audio binnen een bericht mee te sturen.

Voorzover bekend zal de service gratis worden aangeboden. Het is niet bekend of Samsung plannen heeft om dit op termijn betaald te maken.

 

Bekijk de nieuwe dienst live op: ChatOn

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-Samsung.nl

Stel je vraag / Reageren