Refurbished Samsung Galaxy smartphones

Refurbished Samsung GalaxyEen refurbished Samsung wordt vaak onterecht verward met een tweedehandse Samsung. Maar dit is toch écht niet hetzelfde! Refurbished Samsungs zijn ‘gebruikte’ smartphones die van top tot teen zijn opgeknapt, waarbij ze de kwaliteit en levensduur als dat van nieuwe hebben. Voordat een smartphone de stempel “refurbished” (Certified Pre-Owned) mag dragen moet de smartphone op vele 10-tallen punten worden gecontroleerd. Daarbij wordt ook de batterij / accu vervangen en de software geüpdatet naar de laatste versie.

Dus wil jij een Samsung Galaxy smartphone kopen zonder abonnement? Dan is een refurbished Samsung smartphone de beste en meest aantrekkelijke manier om goedkoop aan een nieuwe Samsung Galaxy te komen; zonder dat je op kwaliteit inboet!

Verschil “tweedehandse” Samsung versus “refurbished” Samsung

Bij een tweedehandse / gebruikte Samsung die je bijvoorbeeld koopt via Marktplaats (vaak van een particulier) weet je niet precies wat er mee is gebeurd. Aan de buitenkant kan de Samsung smartphone puntgaaf zijn, maar aan de binnenkant kan dit een totaal ander verhaal zijn, waarbij je natuurlijk garantie hebt; tot de deur. Als er een defect is, dan draai je zelf op voor de reparatiekosten. Bij officiele Refurbished smartphones is dit anders. Want hierbij heeft een gecertificeerd bedrijf de smartphone op vele 10-tallen punten gecheckt en waar nodig onderdelen vervangen. Maar alsnog is de ene refurbished webwinkel de andere niet. Goedkoopste-iPhone.nl werkt uitsluitend samen met die webwinkels waar je zeker van kunt zijn dat de kwaliteit en professionaliteit HOOG is. Bovendien profiteer je vaak van voorwaarden zoals:

 1. Voor 22:00 besteld, is morgen al in huis;
 2. Altijd 2 jaar garantie;
 3. Gratis verzending;
 4. Inclusief laadaccessoires;
 5. 40 dagen bedenktermijn.

Over smartphones van Samsung

Samsung is een Koreaanse smartphone leverancier en de naam staat voor “drie sterren”. Deze drie sterren staan voor de visie van het bedrijf om net zo krachtig en eindeloos te worden als de sterren aan de hemel. Met deze gedachte in het achterhoofd maakt Samsung hun smartphones. Samsung loopt altijd voorop als het gaat om innovatie en nieuwe ontwikkelingen van smartphones, maar ook vele andere producten (wasmachines, televisies, etc). Zo was Samsung o.a. de eerste leverancier met een waterdichte smartphone. Maar ook de eerste met een irisscanner en vele andere vooraanstaande verbeteringen.

Wil je een Refurbished Samsung kopen, als “los toestel” en dus zonder abonnement, dan heb je de keuze uit:

Galaxy S-modellen: Dit is het ‘standaard’ Samsung Galaxy model en heeft dus geen gebogen scherm. Qua specificaties zijn deze modellen vaak hetzelfde als de Edge variant.

 • De refurbished Samsung Galaxy S5
 • De refurbished Samsung Galaxy S6
 • De refurbished Samsung Galaxy S7


Edge-modellen: De Edge-modellen hebben een gebogen scherm. Deze gebogen rand kan (extra) informatie laten zien, zoals notificaties, weer en het snel vinden van contacten.

 • De refurbished Samsung Galaxy S6 Edge
 • De refurbished Samsung Galaxy S7 Edge
 • …Binnenkort meer toestellen


Nooit meer te weinig geheugen in je refurbished Samsung

Refurbished iPhone’s zijn er al een tijdje, voor Samsung is dit wat nieuwer. Groot voordeel van een refurbished Samsung smartphone is dat je het geheugen vaak kunt uitbreiden, waar dit bij een iPhone niet het geval is. Dus heb je eigenlijk altijd te weinig geheugen in je smartphone? Voor al je foto’s, apps en andere bestanden? Dan is een Samsung waarschijnlijk de beste keus. Want vaak je een micro SD-kaart in je Samsung stoppen zodat je met ± 64GB weer lekker door kunt schieten, gamen en apps downloaden.

Waterdichte refurbished Samsungs mét vingerafdrukscanner

Samsung was één van de eerste smartphone leveranciers die een waterdichte smartphone op de markt wisten te brengen. Niet alle smartphones hebben deze certificering, maar als dit wel het geval is; dan zijn ze ook als refurbished smartphone waterdicht. Hetzelfde geldt voor refurbished Samsung smartphones met vingerafdrukscanner. Super handig en veilig! Want jouw vingerafdruk is alleen van jou en daardoor uniek én je hebt ‘m altijd bij je. Geen ingewikkelde codes meer om te onthouden dus.

Refurbished Samsung Galaxy smartphones hebben uitstekende camera’s

Een ander punt waarom je een refurbished Samsung smartphones zou moeten kopen; is vanwege hun goede camera’s. Niet heel raar natuurlijk als je beseft dat Samsung ook uitstekende digitale en spiegelreflex fotocamera’s maakt. Elk jaar worden er testen gedaan en gepubliceerd waarbij de beste camerasmartphone van het jaar worden gekozen. Traditioneel staat Samsung ieder jaar (hoog) in de lijsten. De Samsung Galaxy S7 was zelfs in 2016 bij Tweakers de beste camera smartphone.