Galaxy S4, S5, S6, A3, A5, A7 met Ben SimOnly

Ben-100pxBen is al jaren een bekende mobiele telecomprovider in Nederland. Ze staan bekend om hun goedkope prijsstelling, hun merk en herkenbare televisie reclames. Ben maakt gebruik van het mobiele netwerk van T-Mobile waar de afgelopen jaren flink in is geïnvesteerd om de groei bij te benen als ook bijvoorbeeld 4G ontwikkelingen.

Bij Ben kan je zelf je abonnement samen stellen

Ben heeft abonnement-combinaties met diverse Samsung Galaxy smartphones, waarbij je dus gespreid betaald voor je toestel. Let op; geld lenen kost geld. Dit is namelijk een financieringsconstructie en je wordt pas eigenaar na de looptijd van je toestelabonnement. Afhankelijk van het model dat je kiest presenteert Ben een toestelbundel prijs die je per maand bovenop je abonnement moet betalen. Na 24 maanden is de smartphone van jou en kan je eventueel overstappen van mobiele provider. Deze manier van doorberekenen is erg transparant alhoewel veel consumenten nog liever € 0,- zien staan voor een toestel, maar dan wel enkele tientjes per maand aan “abonnement” willen betalen. Feitelijk is dit exact hetzelfde maar voor het oog is het anders. Hieronder hebben we de abonnement samenstellingsmogelijkheden opgenomen van Ben:

  • Kies je belminuten/SMS: Wil je 300 belminuten of SMSjes of onbeperkt?
  • Kies je hoeveelheid MB’s: Keuze uit 1000, 1500 of 2500 MB.

 

Ben abonnementen kunnen worden afgesloten bij Ben zelf of via een webshop. Ons advies is om je abonnement via een webshop af te sluiten omdat deze vaak een goedkopere prijs kan bieden (voor de smartphone als los toestel) Ben dit zelf kan bieden. Hoe dit kan? De webshops geven een deel van inkoopvoordeel weg waardoor ze kunnen concurreren met Ben zelf. Waarom Ben dit goedkeurt? De klant komt uiteindelijk toch bij Ben terecht.

Bekijk de Ben aanbiedingen met jouw Samsung Galaxy

Bekijk het laatste nieuws, de beste aanbiedingen én de nieuwste mogelijkheden op de speciale productpagina´s van de Galaxy van jouw voorkeur:

Stel je vraag / Reageren