Galaxy S5, S6, A3, A5, A7 met Vodafone SimOnly

Vodafone-100pxVodafone maakt gebruik van een eigen telecom-infrastructuur. Zoals ook KPN en T-Mobile dit hebben. Het bereik met Vodafone is eigenlijk in heel het land te omschrijven als “goed” tot “zeer goed”. Elk abonnement is uit te breiden met bijvoorbeeld Blox. Ook leuk zijn de inruildeals van Vodafone voor je oude toestel.

De SimOnly abonnementen van Vodafone

Vodafone heeft twee verschillende abonnement proposities. Onder te verdelen in de zwaardere mobiele gebruikers en de wat lichtere mobiele gebruikers. Zo heeft Vodafone een Alles-in-1-abonnement onder de titel “RED” en een wat meer instap abonnement onder de titel “Smart”. Als je op zoek bent naar een SimOnly, dan zijn deze abonnementen ook verkrijgbaar.

  • Smart 200: Een instap abonnement en kent 200 MB’s voor internettoegang, 100 belminuten en onbeperkt SMS’en.
  • Smart 500: Een ruimer abonnement dan Smart 200. Je krijgt nu 500 MB´s, 150 belminuten én onbeperkt SMS´en.
  • Smart 700: Dit is een abonnement voor de gemiddelde beller en internetter. 700 MB aan mobiele dataverkeer, 200 belminuten en natuurlijk onbeperkt SMS´en.
  • RED Essential: Het opstap abonnement voor wie regelmatig belt (300 min.) en internet (1GB) en is onbeperkt en de databundel is voldoende voor gemiddelde gebruikers.
  • RED: Dit is het populairste abonnement en geschikt voor wie veel belt (onbeperkt) en veel online is (2GB). Sms’en is onbeperkt en het mobiele data-abonnement is ruim voldoende voor de gemiddelde gebruiker.
  • RED Super: Dit is het “ruimste” abonnement van Vodafone en past bij een intensieve beller (onbeperkt) en internetter (6GB). Ook SMS’en is hier onbeperkt en het zou knap zijn als je de 6GB op maakt…

 

Af te sluiten bij Vodafone zelf of via een webshop

SimOnly abonnementen van Vodafone kan je afsluiten (of verlengen) bij Vodafone zelf, maar dat kan ook gewoon via een webshop. Qua maandelijkse prijs zal het niet veel schelen. Het voordeel van een Webshop zit hem vaak in een stukje extra service en soms in de combinatie als je een los toestel koopt (als je er aan toe bent). Dit kan omdat de webshops hun eigen prijzen mogen bepalen. De prijsverschillen best oplopen.

Vodafone aanbiedingen met jouw Samsung Galaxy

Bekijk het laatste nieuws, de beste aanbiedingen én de nieuwste mogelijkheden op de speciale productpagina´s van de Galaxy van jouw voorkeur:

Stel je vraag / Reageren