Samung lanceert “Galaxy J” serie; J1, J3, J5 en J7

Nu aan het lezen
Samung lanceert “Galaxy J” serie; J1, J3, J5 en J7

Galaxy-J-seriesSamsung heeft recentelijk aangekondigd om het succes van de Galaxy J1 uit te breiden. Niet alleen met één of twee nieuwe modellen, maar een officiële nieuwe series! Op dit moment bestaan de succesvolle Galaxy A- en Galaxy S-series al enkele jaren. Hier komt nu dus de Galaxy J-serie bij. Naast de al even beschikbare Galaxy J1 komen er dus ook “grote broers” die de namen Galaxy J3, Galaxy J5 en Galaxy J7 zullen dragen. De Galaxy J1 blijft het goedkoopste en kleinste model en de Galaxy J7 zal het duurste en grootste model worden.

De Galaxy J-serie zal in Nederland en België de “budget productielijn” worden van Samsung. De vier modellen die er aan gaan komen zullen niet direct het nieuwe design en de nieuwe looks gaan krijgen zoals bijvoorbeeld de Galaxy S6. Vooralsnog zullen de J-series gebruik maken van de wat oudere designs gemaakt van plastic, maar daarmee zijn ze ook een stuk goedkoper dan de andere series! De J1 zal het kleinste toestel zijn en de J7 de grootste.

Top 5 leukste GALAXY J5 aanbiedingen:
Samsung Model
Bijbetaalprijs voor toestel
Minimum data
Provider
We hebben geen deals voor deze filtercombinatie gevonden 🙁

Tip: probeer alle providers of een andere samsung uitvoering of opslagruimte!
Totaal € p/m
Onbep. min. en Mb bij
Eenmalige bijbetaling v.a. €
Toestel p.m. / Abo € p.m.

geld lenen kost geld iPhone

 

Samsung Galaxy J1

Galaxy-J1-WhiteSamsung-Galaxy-J1-logoDe kleinste en goedkoopste smartphone uit de J reeks is de Galaxy J1. Dit toestel heeft een 4,3 inch-display met een bijbehorende resolutie van 480 x 800 pixels. Qua hardware specificaties is dit model voorzien van een 1.2 Ghz Qualcomm quadcore-processor. 512 MB aan werkgeheugen en standaard zal er 4GB zijn inbegrepen voor opslagcapaciteit. Deze instapversie zal worden voorzien van Android 4.4 KitKat en kent een los-toestel adviesverkoopprijs van 119 euro.

 

Samsung Galaxy J3 (2016)

De iets grotere Galaxy J3 heeft een 4,5 inch-display. Net als de J1 is ook de J3 voorzien van een 1.2 Ghz sterke quadcore processor. Als je kiest voor de Galaxy J3, dan krijg je natuurlijk wel iets meer / betere specificaties dan bij de J1. Bij dit model krijg je 1GB aan werkgeheugen en standaard 8GB aan opslagcapaciteit. Wat ons betreft een betere keuze omdat de gemiddelde gebruiker tegenwoordig erg handig is met z’n smartphone en je wel wilt dat deze “vlotjes” in gebruik is. De Galaxy J3 zal beschikbaar komen met Android 5.0 Lollipop en zal een paar tientjes duurder zijn dan de Galaxy J1.

  • De Galaxy J3 is op dit moment nog niet te koop

 

Samsung Galaxy J5

Samsung-Galaxy-J5Samsung-Galaxy-J5-logoDe Samsung Galaxy J5 wordt van de Galaxy J modellen volgens ons het vlaggenschip. De J5 heeft een display van 5 inch, wederom dezelfde processor van Qualcomm. Qua camera zal de Galaxy J5 versterkt worden door een 13 Megapixelcamera aan de achterzijde en 5 Megapixels aan de voorzijde (met Flash). Dit model krijgt iets meer werkgeheugen mee, namelijk 1,5 GB en 16GB aan opslagcapaciteit. Deze 16GB is uit te breiden tot maar liefst 128GB! Omdat het toestel wat groter is is er ook meer ruimte voor een sterkere accu; 2600 mAh maar liefst. Ook dit toestel komt met Android 5.0 Lollipop.

 

Samsung Galaxy J7

Galaxy-J5-Galaxy-J7Tot slot zal Samsung ook de productlijn gaan versterken met een Galaxy J7 versie. Dit wordt het allergrootste model van de J reeks en zal een 5,5 inch-display krijgen. Zeer waarschijnlijk ook een 1.2 Ghz Qualcomm quadcore-processor, 1,5GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslagcapaciteit zoals bij de Galaxy J5. Ook dit toestel wordt geleverd met Android 5.0 Lollipop. De J7 is natuurlijk weer iets groter dan de J5, daardoor meer ruimte voor de accu, deze zal 3.000 mAh sterk worden.

  • De Galaxy J7 is op dit moment niet goed leverbaar

 

Verkrijgbaarheid Galaxy J1, J3, J5 en J7 in Nederland

De Galaxy J1 en Galaxy J5 zijn inmiddels al te koop bij de diverse webshops. Bekijk via de hyperlinks hierboven opgenomen de pagina’s voor meer informatie en de beste deals. De Galaxy J3 en J7 zijn dus nog even niet verkrijgbaar. Samsung heeft nog niet bekendgemaakt wanneer deze modellen precies beschikbaar zullen komen. Wij gaan er vanuit dat ze ergens volgend kwartaal beschikbaar komen.
Galaxy-J-Series-all

Van links naar rechts; Galaxy J1, Galaxy J3, Galaxy J5 en Galaxy J7.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
67%
Informatief
12%
Neutraal
18%
Nooit meer
3%
Over de schrijver
Goedkoopste-Samsung.nl

Stel je vraag / Reageren