Welke topmodellen van Samsung Galaxy ondersteunen 4G?

Nu aan het lezen
Welke topmodellen van Samsung Galaxy ondersteunen 4G?

Ondersteunt jouw Samsung Galaxy ook 4G?

Voor het ontvangen van mobiele data op je Samsung telefoon heb je internetontvangst nodig. In de tijd van de eerste smartphones maakte je veelal gebruik van het 2G netwerk. De grote voorloper van het 3G netwerk en nu is er dus het 4G netwerk. De cijfers geven de snelheid van de download en upload snelheid. Veel modellen van de Samsung Galaxy ondersteunen nog geen 4G. In dit artikel geeft Goedkoopste-Samsung.nl een overzicht welke modellen wel 4G ondersteunen.

Hoe snel is 4G?

De verbetering van 3G naar 4G zit voornamelijk in de snelheid. Echter gaat de snelheid gepaard met het bereik wat je op dat moment hebt. Als je bereik slecht is of niet optimaal, zal jij niet 4G snelheden ontvangen, maar bijvoorbeeld 3G. De telefoons van Samsung geven dit aan op het moment je 3G ontvangt of 4G. Gemiddeld kun je bij een goede verbinding 20 Mbit per seconde ontvangen of in de randstand, waar je veel netwerkmasten hebt staan, 40 Mbit per seconde ontvangen.

Wat kun je met 4G?

Dankzij de 4G verbindingen op de Samsung Galaxy modellen, kun je snel in HD streamen, in HD video’s bekijken, sneller foto’s opsturen naar de cloud of naar vrienden en familie. Houdt wel rekening mee dat dit meer data verbruikt en dus de kosten sneller oplopen. Tip: Neem bij een 4G abonnement altijd voldoende MB’s op.

Modellen van Samsung Galaxy met 4G internet.

Zoals eerder vermeldt, heeft niet elke Samsung Galaxy 4G internet. Daarom heeft Goedkoopste-Samsung.nl een overzicht voor je gemaakt met modellen die 4G internet ondersteunen. Bij de totstandkoming van dit overzicht is gebruik gemaakt van alle populaire Samsung Galaxy S-uitvoeringen.

Samsung Galaxy 4G 4G+
Samsung Galaxy S1 X X
Samsung Galaxy S2 X X
Samsung Galaxy S3 X X
Samsung Galaxy S4 X
Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S7

Tot slot

Een Samsung Galaxy met 4G internet vind je pas vanaf het model S4. Op dit moment zijn deze toestellen redelijk goedkoop, omdat de S5, S6 en afgelopen maart de S7 al zijn uitgekomen. Kijk bij het bestellen van een Samsung Galaxy 4Gabonnement of de netwerkdekking in jouw omgeving voldoende is. Dit kan via de website van je provider. Vergelijk nu via Goedkoopste-Samsung.nl de beste provider met de beste deal.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
75%
Neutraal
0%
Nooit meer
25%
Over de schrijver
Goedkoopste-Samsung.nl

Stel je vraag / Reageren