Galaxy S4, S5, S6, A3, A5, A7 met KPN SimOnly

KPN-100pxKPN maakt in Nederland gebruik van het eigen mobiele telecomnetwerk. Zoals ook Vodafone en T-Mobile deze hebben. De algemene publieke mening is dat KPN toch nog steeds het beste en sterkste netwerk van de drie beschikbare. Maar dit is een leuk gegeven, kijk vooral naar je eigen persoonlijke ervaringen want er zijn altijd verschillen.

Dit kan zelfs afhankelijk zijn pér smartphone. Diverse rapporten tonen aan dat qua kwaliteitsbeleving KPN hoog staat aangeschreven maar toch ook wel dat KPN vaak wordt gezien als de meest dure provider. Als je tevreden bent met KPN dan kan het ook interessant zijn om de aanbiedingen van Telfort, en Simyo te bekijken. Ze maken namelijk ook gebruik van het KPN telecomnetwerk.

De SimOnly abonnementsvormen van KPN

KPN heeft op dit moment zes typen SimOnly abonnementen waarbij een Galaxy S of Galaxy A prima werkt. Alle abonnementen hebben 4G toegang maar controleer natuurlijk altijd even goed of je (nieuwe) smartphone zelf dit wel ondersteunt.

 • Basis Mobiel: Een laagdrempelig instap abonnement van KPN met standaard 150 belminuten of sms’jes, 500MB aan mobiele data én toegang tot het snelle 4G netwerk. Prima als je veel toegang hebt tot WiFi.
 • Vooral Internet Instap: Voor als je veel internet en maar af en toe belt. Je hebt 150 belminuten of SMSjes en 1GB aan mobiel internet.
 • Vooral Internet Standaard: Voor als je VEEL internet en maar af en toe belt. Je hebt 200 belminuten of SMSjes en maar liefst 5GB aan mobiele internettoegang.
 • Zorgeloos Instap: Dit is het goedkoopste en meest complete abonnement van KPN en biedt onbeperkte belminuten en sms’jes, 1GB data en een snelle 4G toegang.
 • Zorgeloos Standaard: Dit abonnement wordt het meest afgenomen. het kent onbeperkte belminuten en sms’jes, 5GB mobiele data én natuurlijk 4G toegang.
 • Zorgeloos Premium + Spotify: Dit is het duurste abonnement-type van KPN en kent net als de andere Zorgeloos; onbeperkte aantal belminuten / sms’jes. Hiervoor krijg je maar liefst 10GB aan mobiele dataverkeer én op de snelst mogelijk manier; via 4G!

 

Keuze uit één (1) of twee (2) jarige KPN abonnementen

Je kunt je abonnement (zowel nieuw als verlenging) rechtstreeks bij KPN zelf afsluiten of bestellen via een webshop / tussenpartij. Soms is het zo dat de webshops een goedkopere prijs kunnen bieden voor het abonnement dan KPN. Dit omdat de webshops hun eigen prijzen bepalen. Deze kortingen zijn natuurlijk in jouw voordeel.

KPN aanbiedingen en jouw Samsung Galaxy smartphone

Bekijk het laatste nieuws, de beste aanbiedingen én de nieuwste mogelijkheden op de speciale productpagina´s van de Galaxy van jouw voorkeur:

 • Jean Kooter
  9 januari 2017 at 19:00

  Ik hep een Galaxy S4 met een prepiat kaart van kpn heb ik dan 4G???

  • Goedkoopste-Samsung.nl
   11 januari 2017 at 21:26

   De Galaxy S4 ondersteunt in ieder geval 4G internet, dus dat is fijn. Of je voor jouw specifieke Prepaid kaart ook 4G hebt, dit kan je het beste navragen bij de klantenservice van KPN. Dit omdat het bij Prepaid nét even anders werkt dan bij SimOnly abonnementen of combinatieabonnementen (toestel abonnement + mobiel abonnement)

Stel je vraag / Reageren