Galaxy S4, S5, S6, A3, A5, A7 met Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe-100pxHollandsnieuwe is een zelfstandige mobiele telecomprovider. Bellen, sms’en en internetten gaat allemaal via het netwerk van Vodafone dat erg betrouwbaar is en een goede landelijke dekking kent. Hollandsnieuwe heeft verschillende abonnementen die scherp geprijsd zijn.

Bij Hollandsnieuwe kan je zelf je abonnement samen stellen

We zien duidelijk de trend dat mobiele telecomaanbieders de “dichte” abonnementen achter zich laten. Want ook Hollandsnieuwe heeft een abonnement uitgedacht waarbij je zelf kan kiezen hoe deze eruit komt te zien. Eigenlijk net zoals Telfort en T-Mobile dit hebben. Alleen maakt Hollandsnieuwe dus gebruik van een ander netwerk. Maak een keuze uit:

  • Kies je looptijd: Kies voor 2 jaar en je bent per maand ± 10% goedkoper uit dan bij een abonnement van 1 jaar.
  • Kies je samenstelling: Keuze uit 275 MB/SMS/Minuten of 550 MB/SMS/Minuten. Er zijn kleinere abonnementen maar die kennen geen MB´s voor mobiel internet.
  • Kies je extra opties: Als je iets meer ruimte wilt kan je ook kiezen voor een aanvullende bundel met 1.000 SMS, 500MB of 1000MB´s

 

Te koop bij Hollandsnieuwe zelf of via een webshop

De abonnementen van Hollandsnieuwe kan je afsluiten of verlengen bij Hollandsnieuwe zelf, maar ook via een webshop. Wij zijn voorstander van het afsluiten via een webshop omdat deze soms een goedkopere prijs kunnen bieden voor de smartphone als los toestel, dan Hollandsnieuwe dit zelf kan / doet. Hoe? De webshops geven extra korting (minder marge voor hun) waardoor ze het interessanter maken voor jou om via hun je abonnement af te sluiten of te verlengen.

Bekijk de Hollandsnieuwe aanbiedingen met jouw Samsung Galaxy

Bekijk het laatste nieuws, de beste aanbiedingen én de nieuwste mogelijkheden op de speciale productpagina´s van de Galaxy van jouw voorkeur:

Stel je vraag / Reageren