Samsung Galaxy J1; “Licht & prijsvriendelijk”

Nu aan het lezen
Samsung Galaxy J1; “Licht & prijsvriendelijk”

De nieuwste Galaxy; J1De Samsung Galaxy J1 is één van de meest verassende smartphones van de huidige Galaxy reeks. Het onderscheid zich van met name de Galaxy S en A reeks op vele fronten. Waarbij de S en A uitblinken in innovatie en design, is de J1 lekker basic & toegankelijk. Om die reden schrijven wij dit artikel om de J1 de aandacht te geven die het van ons mág krijgen, want op dit moment is dit de beste deal van het moment, als we prijs en kwaliteit tegen elkaar afzetten.

Bekijk lager op deze pagina de goedkoopste aanbiedingen met de Galaxy J1. Ook als los toestel.

De Galaxy J1 is, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, een “goedkope” Android-smartphone met relatief krachtige specificaties. Samsung brengt in de nabije toekomst veel meer modellen onder de “J” reeks en dit zullen allemaal goeie smartphones worden met een betaalbaar karakter. Want waar je voor de Galaxy S6 (boven de 600 euro) en Galaxy A5 (boven de 400 euro) is de J1 veelal onder de 130 euro te koop als los toestel.

De goedkoopste Galaxy J1:

ACTIE Galaxy J1

500 mb

100 minuten

Totaal €11,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE Galaxy J1

1000 mb

150 minuten

Totaal €17,50 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE Galaxy J1

2000 mb

2000 minuten

Totaal €16,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops

geld lenen kost geld iPhone

Top 5 leukste GALAXY J1 aanbiedingen:
Samsung Model
Bijbetaalprijs voor toestel
Minimum data
Provider
We hebben geen deals voor deze filtercombinatie gevonden 🙁

Tip: probeer alle providers of een andere samsung uitvoering of opslagruimte!
Totaal € p/m
Onbep. min. en Mb bij
Eenmalige bijbetaling v.a. €
Toestel p.m. / Abo € p.m.

geld lenen kost geld iPhone

Wat kan je allemaal met de Galaxy J1?!

De Samsung Galaxy J1 heeft ondanks zijn markt-positionering toch echt wel wat leuke dingen en innovaties te bieden. Met de 1,2 GHz sterke dual-core processor kan je met het grootste gemak je favoriete Android Apps gebruiken en bijvoorbeeld spelletjes spelen. Deze Apps, samen met vele duizenden anderen, haal je natuurlijk uit de Google Play Store. Daar waar ook de high-end modellen zoals de S6 en A5 dit doen, daar zit dus écht geen verschil in.

Voor Apps, foto’s en video’s heb je standaard 4 GB aan opslagruimte, dit is natuurlijk wat krapjes. Gelukkig kan je via het ingebouwde microSD slot meer dan genoeg opslag toevoegen, je kunt uitbreiden tot maar liefst 128GB! Maar ook op foto-vlak heb je tal van mogelijkheden. Zo zijn er twee camera’s aanwezig, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Hierdoor kan je prima selfies maken en bijvoorbeeld kunt videobellen via Skype of Google Hangouts. Met de belangrijkste camera (aan de achterzijde) die 5-megapixels sterk is kan je zéér fraaie foto’s maken zodat je altijd snel en scherp terug in de tijd kunt.

De witte versie van de Galaxy J1

Belangrijkste Samsung Galaxy J1 specificaties

  • 4,3 inch TFT-scherm met resolutie van 480×800 pixels
  • 1,2 GHz dual-core processor, 512 MB werkgeheugen
  • 5-megapixelcamera achter, 2-megapixelcamera voor
  • 4 GB opslagruimte ingebouwd, uit te breiden tot 128 GB met microSD-kaarten
  • Dual Sim Stand-by mogelijkheden

Onze mening over de Samsung Galaxy J1

De Samsung Galaxy J1 is oprecht een zeer prettige en snelle smartphone met een helder 4.3-inch display. Één die zich echt onderscheidt t.o.v. van veel concurrende “budget” smartphones. Het is een slim toestel, zeer gebruiksvriendelijk, en kent een betaalbare prijs. De Galaxy J1 heeft echt meer dan voldoende opties, mogelijkheden en innovaties, eigenlijk alles wat je van een smartphone mag verwachten. Het voornaamste minpunt is de standaard opslagcapaciteit, gelukkig is dit wel uit te breiden en wij adviseren dit dan ook te doen.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
36%
Informatief
18%
Neutraal
0%
Nooit meer
45%
Over de schrijver
Goedkoopste-Samsung.nl

Stel je vraag / Reageren