Samsung Galaxy Nexus met T-Mobile abonnement

Nu aan het lezen
Samsung Galaxy Nexus met T-Mobile abonnement

Galaxy NexusDe nieuwste Samsung Galaxy Nexus is uit en zal vanaf deze week te koop zijn bij Nederlandse (web)winkels!

De Galaxy Nexus is een mooi resultaat van goede samenwerking tussen Google en Samsung. Deze nieuwe smartphone van Samsung maakt voorlopig als eerste gebruik van de nieuwe standaard voor Android telefoons: Android 4.0 ook wel bekend als ” Ice Cream Sandwich” de laatste versie van het populaire Google Android software. Alle andere toestellen van Samsung draaien nog op Android versie 3.2.

Specs Galaxy Nexus

Deze nieuwe versie van de software van Google is een combinatie van smartphone en tabletversie in één dat lijkt een bijzonder goede oplossing te zijn. Android 4.0 is stukken sneller dan Android 3.2 dat nu nog draait op alle android smartphones van Samsung, zoals de Galaxy S1 en S2.

Prijs informatie Samsung Nexus

De prijzen en abonnementen voor T-Mobile zijn bekend geworden, waardoor de Nexus vanaf week 49 (7 december) al snel te bestellen is. Bekijk hieronder in onze tabel de populairste abonnementen met de voordeligste prijzen.

Nieuw Touchscreen (en overige specificaties)

De Galaxy Nexus heeft een groot HD Super Amoled-scherm meegekregen van maar liefst 4,65″. De resolutie ligt op 1280 x 720 pixels! Verder heeft de Nexus een 1,2 GHz processor gekregen en een 5.0 Megapixel camera met flits en auto focus. Daarnaast heeft Google in Android 4.0 standaard alle Google applicaties ( Gmail, Google+, Google Maps, etc.) in één mapje geplaatst. Door gebruik te maken van de mappen kan er veel meer op het thuisscherm geplaatst worden.

Het toestel is slechts 8,84 mm dik, 68 mm breed en 135,5 mm hoog.

Prijs los toestel en met abonnement

De Galaxy Nexus zal een adviesprijs krijgen van rond de 649 euro (zonder abonnement).

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-Samsung.nl
 • Fritzie
  7 december 2011 at 14:45

  Wow deze telefoon is echt heel vet! Maar waarom is Vodafone zoveeel goedkoper??

  • Goedkoopste-Samsung.nl
   7 december 2011 at 14:54

   Beste Fritzie, Vodafone biedt momenteel een iets hogere vergoeding op de Galaxy Nexus dan T-Mobile. Daarentegen liggen de prijzen van Vodafone abonnementen wel weer iets hoger. Bij T-Mobile krijg je momenteel wel weer onbeperkt internet.. Succes met je keuze!

 • Fritzie
  7 december 2011 at 20:05

  T-mobile dussz!!

Stel je vraag / Reageren