De Nexus nu ook met KPN hi abonnement!

Nu aan het lezen
De Nexus nu ook met KPN hi abonnement!

 

Galaxy NexusDe Samsung Galaxy Nexus is uit en vanaf nu ook met KPN / hi abonnementen te koop bij de Nederlandse (web)winkels!

De Galaxy Nexus is een nieuwe standaard in Android land, wat voor elkaar is gekregen door een goede samenwerking van Google en Samsung. Deze nieuwe telefoon van Samsung zal voorlopig de eerste Smartphone zijn die gebruik maakt van de nieuwe Android 4.0 Dit is de nieuwste versie van het zeer populaire Google Android software, waar alle andere toestellen nog draaien op Android versie 3.2.

Specificatie Nexus

Deze nieuwe versie van Google Android is een slimme combinatie van de tabletversie en smartphone in één OS. En dit blijkt een bijzonder goede oplossing te zijn. Android 4.0 is namelijk stukken sneller dan Android 3.2 welke o.a. nog draait op de Samsung Galaxy S1 en S2.

Daarnaast heeft de Galaxy Nexus heeft een groot HD Super Amoled-scherm meegekregen van maar liefst 4,65 inch. De resolutie van dit scherm ligt op 1280 bij 720 pixels! Verder heeft de Nexus een 1,2 GHz processor gekregen en een 5.0 Megapixel camera met flits en auto focus. De camera is flink verbeterd wat betreft snelheid, en maakt dus nog scherpere foto’s dan zijn voorgangers!

Google heeft in Android 4.0 standaard alle Google applicaties (zoals Gmail, Google+, Google Maps) in één handig mapje geplaatst. Door gebruik te maken van deze mappen kan er veel meer op het thuisscherm geplaatst worden.

Het toestel is slechts 8,84 mm dik, 68 mm breed en 135,5 mm hoog.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-Samsung.nl

Stel je vraag / Reageren