Galaxy S2 Plus | Informatie, aanbiedingen & prijzen

Samsung-Galaxy-S2-PlusDe Galaxy S2 Plus van Samsung is een zeer interessant toestel. Wanneer je overweegt om voor de Galaxy S2 te gaan, bekijk dan eerst even de onderstaande informatie en natuurlijk de aanbiedingen voor de beste prijzen!

Begin januari 2013 werd de Galaxy S2 Plus aangekondigd en inmiddels is deze goed leverbaar. Zelfs hebben wij al enkele zeer interessante aanbiedingen op  het internet gevonden! De Galaxy S2 Plus van Samsung (versie i9105) is de verbeterde versie van de nog steeds ongekend populaire Galaxy S2. De Galaxy S2 Plus heeft een fris nieuw uiterlijk gekregen en is te koop in twee verschillende kleuren, namelijk in het: blauw en in het wit.
De S2 Plus wordt vanuit fabriek voorzien van Android 4.1, maar kan in maart ook al met een nieuwere versie worden uitgeleverd. Dankzij de eigen toevoegingen van Samsung, krijgt de S2 Plus veel nieuwe eigenschappen die we ook terug vinden op de High-end toestellen zoals de Galaxy S3 en de Galaxy Note 2.

Vind de beste Galaxy S2 Plus deal!

De beste prijzen en abonnementen met de S2 Plus hebben wij gemakkelijk voor jouw in een zoekmachine geplaatst. Bekijk abonnementen van Tele2, Vodafone en T-Mobile in een handomdraai. Vergelijk belminuten, sms en prijzen en bestel de S2 Plus vandaag nog i.c.m. het SimOnly abonnement van jouw keuze!

Eigenschappen Samsung Galaxy S2 Plus

  • 4.3″ Amoled display
  • Android Jelly Bean 4.1.2.
  • 1.2 GHz. Dual-core processor
  • 8 Megapixelcamera
  • 8GB intern geheugen

 

Camera Galaxy S2 Plus + Buddy Photo Share

De Samsung Galaxy S2 Plus is niet voorzien van één, maar twee camera’s! De camera aan de achterzijde heeft 8 megapixels met stabilisatie en is van zeer hoge kwaliteit. Om deze camera volledig tot zijn recht te laten komen zijn er momenteel veel applicaties in de Google Market te downloaden. Samsung heeft speciaal voor de Galaxy lijn een nieuwe App ontwikkeld die veel andere Apps overbodig maakt. Met de Buddy Photo Share is het heel gemakkelijk om foto’s met je vrienden / groep te delen. Uiteraard kan hiervoor ook de frontcamera gebruikt worden, deze is op basis van 2 megapixels.

 

De verschillen tussen de Galaxy S2 en S2 Plus

Veel mensen vragen ons wat de verschillen zijn tussen de Galaxy S2 en de Plus versie. In het kort zitten de voornaamste verschillen niet zoals veel mensen zullen denken in de hardware (binnenkort) maar juist in de software. De Galaxy S2 Plus wordt – zoals eerder gemeld standaard voorzien van Android 4.1 Jelly Bean – en de Galaxy S2 niet. De originele S2 werd voorzien van Android versie 2.3 (inmiddels zijn er wel updates naar 4.0 en 4.1 beschikbaar). Qua verschillen in de hardware zijn de modellen zo goed als gelijk aan elkaar. Zo hebben zowel de S2 als de S2 Plus een 4,3-inch Super AMOLED Plus-display, een dual-core processor, een 8-megapixel camera met een 1080p Full HD-videorecorder, WiFi-Direct en Bluetooth 3.0.

Wat is er dan wel anders?

Het geheugen van de S2 Plus kent 8GB´s waar de Galaxy S2 16GB geheugen heeft. Gelukkig is het standaard intern geheugen (GB´s) bij beide modellen wel uit te breiden door middel van een microSD kaart.

Stel je vraag / Reageren