Galaxy S4, S5, S6, A3, A5, A7 met Telfort SimOnly

Telfort-100pxTelfort is in Nederland al jaren lang een goede mobiele telecomprovider. Telfort maakt qua netwerk gebruik van het KPN netwerk. Hierdoor is Telfort een betere én goedkopere provider dan KPN zelf. Daarbij komt dat ook qua service en snelheid van handelen Telfort altijd goed scoort (er zijn natuurlijk altijd andere meningen).

Bij Telfort stel je zelf je SimOnly abonnement samen

Bij veel andere providers kies je een standaard combinatie en kan je die daarna uitbreiden met extra MB’s of belminuten. Maar als die combinatie nét niet bij jou past is dat natuurlijk zonde. Dit heeft Telfort dus goed begrepen! Hi heeft dit ook. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden. Als je kiest voor een 4G abonnement, controleer dan eerst even goed of je (nieuwe) smartphone dit wel ondersteunt.

  • Bepaal eerst de looptijd: Je kunt kiezen uit 12 maanden 24 maanden
  • Kies je belminuten: Je kan kiezen uit 0, 150, 300, 500 of 1000 belminuten.
  • Kies je hoeveelheid SMSjes: Je hebt keuze uit 0, 100 of Onbeperkt aantal SMSjes.
  • Kies je MB’s (voor internet): Hier heb je de keuze uit 0, 500, 1000, 2000 of 3000 MB´s.
  • 4G supersnel internet: Tot slot kies je of je 4G toegang wilt of niet. Dit is per maand aan of uit te zetten.

Keuze uit één (1) of twee (2) jarige Telfort abonnementen

Zoals bij vrijwel alle andere providers heb je ook bij Telfort de keuze uit een éénjarig of tweejarig SimOnly abonnement. Qua maandelijkse prijs zal het vaak niets of weinig schelen. Bij Telfort kan je een aanvullend abonnement afsluiten om je smartphone gespreid te betalen. Let op; geld lenen kost geld. Dit is namelijk een financiering en de smartphone wordt pas je eigendom als je hebt afbetaald. Telfort kiest ervoor om jou als klant de keuze te geven uit een gespreide betaling of het direct afrekenen van het toestel. Dit is overigens wel héél transparant en eerlijk.

Ook Telfort SimOnly abonnementen kan je via webshops afsluiten. De webshops bieden soms een lagere prijs voor het abonnement dan Telfort dat zelf kan / doet. Dit omdat de webshops soms hun eigen prijzen mogen bepalen en dus ook kunnen kiezen om minder te verdienen.

Bekijk de Telfort aanbiedingen met jouw Samsung Galaxy

Bekijk het laatste nieuws, de beste aanbiedingen én de nieuwste mogelijkheden op de speciale productpagina´s van de Galaxy van jouw voorkeur:

Stel je vraag / Reageren