Galaxy S4, S5, S6, A3, A5, A7 met Tele2 SimOnly

Tele2-100pxTele2 is een grote prijsvechtende provider voor onder andere mobiele telecom en televisie, je weet wel, die met die schaap. Tele2 is al vrij lang actief op de Nederlandse markt en is erg populair onder met de name de prijsbewuste consument  zónder in te boeten op kwaliteit. Want Tele2 maakt gebruik van het T-Mobile netwerk.

Tele2: Elke maand gratis je bundel aan passen

Tele2 staat voor mobiel zonder gedoe! De abonnementen zijn tegenwoordig zo opgesteld dat je eigenlijk maar keuzes hoeft te maken. Hieronder daar meer over. Het grote voordeel is dat je bij Tele2 maandelijks je bundels kosteloos kunt aanpassen. Voor een eventuele combinatiedeal rekent Tele2 een apart toestelbundel om je telefoon gespreid te kunnen betalen. Let op; geld lenen kost geld. Dit is namelijk een financiering en je wordt niet direct eigenaar. Dit is vergelijkbaar met bijvoorbeeld Telfort. Als je een Tele2 SimOnly abonnement afsluit met Galaxy smartphone, dan zijn er nog maar 2 keuzes om te maken. Namelijk;

  • Kies je hoeveelheid MB’s: Keuze uit 100, 500, 1000, 2000 of 4000 MB.
  • Kies je belminuten – SMS: Wil je 150, 300 of onbeperkt bellen en SMSen?

Tele2 SimOnly abonnement met losse Galaxy via webshops

Zoals eigenlijk wel allen andere providers zijn ook Tele2 abonnementen het beste af te sluiten via een webshop. Onze ervaring is dat onze bezoekers vaker te spreken zijn over de kwaliteit, snelheid en service van webshops dan de providers zelf. Dit mogelijk vanwege het enthousiasme van de webshops én de noodzaak om op te boxen tegen de providers zelf die natuurlijk grote budgetten hebben. Wie niet groot is moet slim zijn. Bovendien kunnen de webshops soms ook goedkoper zijn en dát is natuurlijk ook een interessant gegeven!

Bekijk de Tele aanbiedingen en jouw Samsung Galaxy

Het laatste nieuws, de beste Galaxy promoties & aanbiedingen én de nieuwste mogelijkheden vind je op de productpagina´s van de Galaxy van jouw voorkeur:

Stel je vraag / Reageren