Samsung Galaxy S4 Mini | Beste aanbiedingen!

Samsung-Galaxy-S4-MiniDe Samsung Galaxy S4  Mini (officiële aanduiding i9195) was één van de grotere verrassingen die maar weinigen zagen aankomen. De S4 Mini is een kleinere versie van de Samsung Galaxy S4. Deze Android-smartphone heeft een 4,3 inch scherm en is speciaal gemaakt voor mensen die niet alleen een kleinere maar ook een goedkopere Galaxy willen. Dit terwijl je niet hoeft in te boeten op de functionaliteiten, want de S4 Mini heeft dezelfde functies als de Galaxy S4, maar dan dus voor een mooiere prijs! 

Top 5 leukste GALAXY S6 aanbiedingen:
Samsung Model
Bijbetaalprijs voor toestel
Minimum data
Provider
We hebben geen deals voor deze filtercombinatie gevonden 🙁

Tip: probeer alle providers of een andere samsung uitvoering of opslagruimte!
Totaal € p/m
Onbep. min. en Mb bij
Eenmalige bijbetaling v.a. €
Toestel p.m. / Abo € p.m.

geld lenen kost geld iPhone

Samsung heeft de Galaxy S4 Mini gemaakt voor consumenten die graag een wat kleiner toestel willen. Het display is geen 5 maar 4,3 inch, ongeveer 15% kleiner dus. Dit geldt ook ongeveer voor het gewicht. Daarnaast heeft het ook een groot voordeel dat het toestel (als los toestel) minimaal € 100,- goedkoper is. De S4 Mini heeft overigens ook een voorganger, namelijk de Galaxy S3 Mini die wéér iets voordeliger is als de S4 Mini.

De Galaxy S4 Mini; momenteel helaas niet meer leverbaar!

ACTIE Galaxy S5 Neo

1000 mb

Onbep. minuten

Totaal €29,00 p/m

Bijbetaalprijs €13,-

Shops
ACTIE Galaxy S6 64GB

2000 mb

100 minuten

Totaal €34,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE Galaxy S7

2000 mb

100 minuten

Totaal €25,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops

 

Belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy S4 mini

  • 4,3 inch scherm met resolutie van 540×960 pixels
  • 1,7 GHz dual-core processor met 1 GB werkgeheugen
  • 8-megapixelcamera achterop; 1.9 frontcamera voor selfies
  • 4G-antenne om snel kunnen internetten
  • 8 GB interne opslagruimte, uitbreidbaar met microSD

 

De Galaxy S4, maar dan kleiner

De verkleinde en vereenvoudigde versie van de inmiddels zeer populaire grote broer Galaxy S4 is dan ook een feit. De term ‘Mini’ doet het toestel overigens geen eer aan, met een diagonaal scherm van 4,3 inch is de smartphone bijna 10% groter dan bijvoorbeeld de iPhone 5. Met de introductie van dit model zet Samsung de lijn voort die is ingezet met de succesvolle S3 Mini. Deze kleinere variant van de “normale” Galaxy S3 is overigens “maar” een half jaar geleden uitgekomen
De nieuwe S4 mini heeft een dual-core processor met een kloksnelheid van 1,7 GHz. De resolutie van het 4,3 inch diagonale Super AMOLED-beeldscherm bedraagt 960 x 540 pixels. De smartphone heeft verder van huis uit een camera meegekregen met 8 sterke megapixels aan de achterzijde en aan de voorzijde een ingebouwde webcam van 1,9 megapixels. Uiteraard zijn de bijna standaard functionaliteiten zoals wifi via a/b/g/n aanwezig en voor draadloze communicatie Bluetooth versie 4.0.

Opslagcapaciteit & gewicht Galaxy S4 Mini

De Galaxy S4 Mini is voorzien van 1 GB werkgeheugen en heeft 8 GB opslagcapaciteit voor apps, foto’s en bijvoorbeeld muziek. Kleine kanttekening is wel dat van die 8 GB slechts 5 GB netto beschikbaar voor dagelijks gebruik. Dit vinden wij wel wat aan de lage kant, het is natuurlijk wel een “Mini”. De “Maxi” versie heeft 16 GB ingebouwd flashgeheugen en voor veel gebruikers is dat onvoldoende. Zoals we gewend zijn van Samsung is er wel een oplossing: het geheugen is via een microSD-geheugenkaartje uit te breiden tot maximaal 64 GB! Mede dankzij de kleinere maten is het gewicht gedaald van 130 gram naar 107 gram.
Vergelijkbaar met de S4 is de S4 Mini voorzien van het Android 4.2.2 (Jelly Bean) besturingssysteem. Veel apps die op de Galaxy S4 zijn voor geïnstalleerd, werken ook op de S4 mini. Denk bijvoorbeeld aan de Sound & Shot technologie (gelijktijdig opnemen van geluid bij foto´s), S-Travel (reisinformatie), Story Album (automatisch rangschikken van foto’s), Group Play (samen naar muziek luisteren en gamen), S-Translator (vertalen van mails en sms) en S-Health (gezondheidsindicatoren).

Het werkelijke verschil tussen de S4 en S4 Mini

Hieronder kun je zien hoe de 2 broers in de hand liggen. Links de Galaxy S4 en rechts de S4 mini. Maakt de grote niet uit, neem je hem altijd mee in je tas dan zal de Galaxy S4 een ware beleving zijn en een ervaring leveren zoals wij die van een tablet gewend zijn. Draag je nooit een tas, wil je de telefoon (denk aan rijden in de auto) graag met 1 hand kunnen besturen, dan zal de S4 mini je beter bevallen!
Samsung Galaxy s4 en de S4 mini in de hand

Stel je vraag / Reageren