Goedkoopste Samsung Galaxy S6 als Los Toestel

Nu aan het lezen
Goedkoopste Samsung Galaxy S6 als Los Toestel

Samsung-Galaxy-S6De nieuwste Galaxy S is alweer de S6. Eerder in 2014 wereldkundig gemaakt maar vanaf nu dan ook écht leverbaar in Nederland bij diverse webshops en winkels. De voorraden van de S6 worden momenteel overal gevuld en met name van de Galaxy S6 Edge wordt verwacht dat die snel niet meer leverbaar is. Van de S6 zijn er door Samsung een paar miljoen meer gemaakt…

Nu kan je Galaxy S6 kopen in combinatie met een abonnement (aangevuld door een extra toestelbundel) of je kunt hem kopen als “los toestel”, vaak simlock vrij. Kies je voor gespreid betalen, let dan op, want dit is een financiering. Let op; geld lenen kost geld. We hebben op onze website vaker berekeningen gemaakt en eigenlijk ontlopen de totaalprijzen elkaar uiteindelijk helemaal niet zo veel. Het is eerder de vraag; wil je nú honderden Euro’s betalen en maandelijks goedkoper uit zijn of toch liever nu minder of zelfs niets aanbetalen, maar juist maandelijks iets meer via een toestelbundel?!

Als je de Galaxy S6 als los toestel (zónder abonnement) wil kopen eventueel aangevuld met een SimOnly abonnement, of als je je huidig abonnement wilt blijven gebruiken. Dan ben je beland op de juiste plek.

Webshops vs Samsung Shop

Alhoewel de voorraden goed worden (aan)gevuld bij de webshops is het ook een goed idee om de webshop van Samsung zelf te bekijken. Webshops zijn over het algemeen soms tientjes goedkoper, maar bij Samsung zelf hebben ze vaak nog wel eens speciale acties met bijvoorbeeld een gratis draadloos oplader of iets dergelijks. Van Samsung zelf zijn logischerwijs de voorraden altijd goed aangevuld en heb je vaak de volgende dag al je nieuwe smartphone in handen. Qua garantie zit je overigens ook ontzettend goed als je de Galaxy S6 koopt via de Samsung Shop!

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
3%
Informatief
3%
Neutraal
15%
Nooit meer
79%
Over de schrijver
Goedkoopste-Samsung.nl

Stel je vraag / Reageren