Tele2 4G abonnementen + Galaxy S7 of S7 Edge

Nu aan het lezen
Tele2 4G abonnementen + Galaxy S7 of S7 Edge

Galaxy S7 en S7 Edge werken uitstekend met Tele2 abonnementenDe Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge zijn een paar maanden geleden op de markt gebracht en als wij het zelf mogen zeggen zijn deze high-end smartphones spectaculair! Aan het losse toestel hangt natuurlijk wel een behoorlijk prijskaartje en daarom zijn wij weer op zoek gegaan naar het goedkoopste abonnement. De beste keuze is op dit moment een Tele2 abonnement.

Bekijk de Galaxy S7 of de Galaxy S7 Edge Tele2 aanbiedingen.

Waarom de Galaxy S7?

De Galaxy S6 en de S6 Edge waren al een groot succes, maar de S7 weet onze verwachtingen opnieuw te overtreffen. Wij waren al erg blij met de metalen behuizing en het krasbestendige glas van de Galaxy S6 en de S7 komt weer met nieuwe features waaronder Force Touch, NFC, draadloos opladen, betere hardware en een nog betere camera. Het is de eerste smartphone met een Dual Pixel-camera. Dit zorgt ervoor dat het beeld heel snel scherp kan stellen. Het geheugen is zelfs uit te breiden tot 200GB.

Tele2 4G abonnementen

Bij Tele2 kan elke klant gebruik maken van het 4G netwerk en uiteraard is de Galaxy S7 voorzien van 4G en ondersteund deze smartphone ook 4G+. Het best passende Tele2 SimOnly abonnement voor de gemiddelde gebruiker bestaat uit 1000 mb en 100 minuten of sms’jes. Kies je voor een iets grotere databundel dan is het standaard dat je bij het Tele2 abonnement onbeperkt kunt bellen en sms’en. Je hoeft dan nooit meer op je belminuten te letten.

Galaxy S7 Edge

Net als de Galaxy S6 Edge heeft de S7 Edge ook het gebogen scherm waarmee je enkele toepassingen aan de zijkant af kunt lezen. Dit scherm is in tegenstelling tot de S6 Edge wel spatwaterdicht en de accu is flink verbeterd. Ook laat de accu razendsnel op en is het mogelijk om draadloos op te laden. De kleuren zien er spectaculair uit door de Super AMOLED technieken. Voor de Galaxy S7 Edge betaal je iets meer per maand, maar daar krijg je dan ook meer dan genoeg voor terug!

Tele2 SimOnly abonnement goedkoopste!

Ben je op zoek naar de Galaxy S7 of de Galaxy S7 Edge dan ben je op dit moment het goedkoopste uit met een Tele2 SimOnly abonnement. Bij andere providers betaal je voor het mobiele abonnement al snel een paar euro meer. Tele2 heeft tegenwoordig een eigen netwerk met volledige 4G dekking, je hoeft je dus geen zorgen te maken over slecht bereik.

Bekijk de Galaxy S7 of de Galaxy S7 Edge Tele2 aanbiedingen.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-Samsung.nl

Stel je vraag / Reageren