Samsung Galaxy S3 mini

Nu aan het lezen
Samsung Galaxy S3 mini

Samsung Galaxy S3 mini is nu te koop!

Bekijk hier de beste prijzen van de Samsung Galaxy S3 mini. De mini is super handig en een zeer geavenceerde smartphone voor iedereen die de Galaxy S3 te groot vindt!

Ben jij opzoek naar de beste smartphone dat op dit moment te koop is? Bekijk dan nu gemakkelijk zelf hieronder het abonnement dat het beste bij jou past! Met jouw wensen en voorkeuren vind je snel het abonnement dat het beste bij jou en je nieuwe Galaxy S3 mini past! Zo betaal je nooit te veel, en kun je zorgeloos genieten van de beste aanbieding van dit moment.

Heb je een vraag? Laat dan je reactie achter onderaan deze pagina. Alvast bedankt.

Prijs informatie Samsung Galaxy S3

Wij hebben op deze pagina de eerste en beste prijzen en abonnementen van Hi, Tele2, Vodafone en T-Mobile voor jou uitgezocht en vergeleken voor de Galaxy S3 mini. Bestel de S3 mini vandaag met het abonnement naar keuze en je hebt hem binnen 24 uur in huis!

Specificaties

In het kort komen de specificaties voor de Galax S3 mini op het volgende:Voorzien van een 4 inch Super Amoled scherm, geladen met Android 4.1 Jelly Bean besturingssysteem, een snelle Dualcore 1.0 Ghz processor.

Ook heeft Samsung de Galaxy S3 mini van een zeer bijzondere camera voorzien met maar liefst 5 Megapixels! De sluitertijd is verbeterd, waardoor het nemen van mooie foto’s bijzonder plezierig wordt. Met de S3 mini heb je altijd een camera bij de hand!

Intern wordt de s3 mini geleverd met 8GB geheugen, maar dit is uitbreidbaar tot een veelfout hiervan middels externe flash card.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-Samsung.nl

Stel je vraag / Reageren