Samsung Galaxy Note 10.1 aanbieding

Nu aan het lezen
Samsung Galaxy Note 10.1 aanbieding

Standaard zeer rijkelijk uitgerust

De tablet wordt standaard uitgerust met een stylus pakket.

De originele Galaxy Note, die al sinds begin 2012 in Nederland verkrijgbaar is, is zeer succesvol. Uitzonderlijk is toch wel zijn omvang omdat het een combinatie tussen een smartphone en een tablet is met een scherm van maar liefs 5,3-inch! Hiermee is was het al een smartphone van een flink formaat. Desondanks blijkt de smartphone een waar succes voor Samsung. Nu krijgt de Note er dus nog een grote broer bij van maar liefst 10.1-inch.

Standaard Adobe Photoshop

Met de Galaxy Note 10.1 richt Samsung zich op studenten en mensen die het apparaat willen gebruiken op hun werk. De Galaxy Note 10.1 zal standaard uitgerust worden met Adobe Photoshop Touch en Adobe Ideas. Zo wordt het straks mogelijk om met de stylus aantekeningen te maken bij foto’s, bestanden en internet pagina’s. Hiermee zal de Galaxy Note een waar multitask en multimedia apparaat worden.

Prijs en levering informatie

De Galaxy Note 10.1 van Samsung is vanaf het 3e kwartaal op de Nederlandse markt verschenen. Bekijk hieronder waar je de goedkoopste Galaxy Note 10.1 kunt bestellen!

Specificaties Galaxy Note 10.1

De Note 10.1 zal uitgeleverd worden met Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Hij heeft een zeer snelle 1.4 GHz dual-core processor aan boord en zoals de naam al doet vermoeden een 10.1 inch display/scherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels. Ook Aan de voorzijde is een camera geplaatst met een resolutie van 2 megapixel. Aan de achterzijde bevindt zich een 3 Megapixel camera.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-Samsung.nl

Stel je vraag / Reageren