Samsung Galaxy Beam aanbieding

Nu aan het lezen
Samsung Galaxy Beam aanbieding

De Samsung Galaxy Beam komt met een ingebouwde projector. Handig om je vakantiefoto’s of een presentatie aan anderen te laten zien op een beeldscherm (of muur) met een diameter van 125 cm!

Dat heeft het Koreaanse Samsung zondag 26 februari 2012 bekendgemaakt.

De Galaxy Beam (15 lumens project) maakt het mogelijk dat je straks verschillende multimedia bestanden zoals bijvoorbeeld foto’s en presentaties gemakkelijk en overal kunt delen op een groot lichtreflecterend scherm, muur of plafond. De Galaxy Beam projecteert beelden tot een maximale breedte van 125 cm. De resolutie van de beeldkwaliteit is subliem.

Specificaties Galaxy Beam

De Samsung beschikt over een 1 GHz dual-core processor en heeft een display van 4 inch met een resolutie van 400 x 800 pixels.

Camera, Geheugen & afmetingen

De camera van de nieuwe Beam is een 5.0 MegaPixel met hoge kwaliteit lens en een flitser aan de achterkant. De voorkant van de Beam is uitgerust met een 1.3 megapixel camera. De Samsung Beam heeft een intern geheugen capaciteit van 8 GB, en is eventueel uitbreidbaar tot 32 GB  middels een microSD kaart. De dikte van de Galaxy Beam is 12,3 millimeter, dit maakt de Samsung een stuk dikker dan bijvoorbeeld de Galaxy S2, maar daarentegen ook meer mogelijkheden. Zoals een betere accu die een behoorlijke tijd mee zal gaan heeft een sterkte van 2000mAh.

Prijs en levertijd

De prijs van deze nieuwste smartphone is nog niet bekend, evenals wanneer de Galaxy Beam leverbaar zal worden. Nog heel even afwachten dus!

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-Samsung.nl

Stel je vraag / Reageren