Samsung Omnia W met Windows Phone Mango

Nu aan het lezen
Samsung Omnia W met Windows Phone Mango

De Samsung Omnia W:

De Omnia W is de eerste smartphone van Samsung welke voorledig zal gaan draaien op Windows Phone Mango besturingssysteem. Hiermee stapt Samsung voor het eerst in het besturingssysteem van Windows, na de zeer succesvolle periode met Android.

Het mag duidelijk zijn dat beide een eigen doelgroep ondersteunen en met de Omnia W laat Samsung zien het volste vertrouwen te hebben in Windows Phone Mango!

Windows Phone 7 / Mango:

Het nieuwe besturingssyteem van Windows Phone 7: Mango heeft zeer belovende mogelijkheden. Windows Phone Mango zal er in elk geval voor zorgen dat Smartphone een stuk sneller en betrouwbaarder wordt dan toestellen met het eerdere besturingsysteem. Ook zal multitasking vanaf Mango tot de mogelijkheden behoren evenals betere integratie van sociale netwerken, het beheren van contacten en diverse clouddiensten.

Op sociaal gebied heeft Microsoft dus veel toegevoegd. Op dit moment zijn LinkedIn en Twitter volledig geïntegreerd. Het is nog even afwachten of Facebook hier nog aan toe wordt gevoegd word. Op het homescreen is meer ruimte vrijgemaakt voor al deze sociale functies, waardoor berichten sneller en makkelijker te lezen zijn.

Daarnaast heeft Microsoft met Mango ervoor gekozen om communicatie met personen op slimme wijze te bundelen. Zo zijn Facebook Chat, Live messenger berichten en SMS gebundeld op 1 pagina. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om berichten die bijvoorbeeld via Facebook chat worden verzonden naar een persoon die momenteel offline is, automatisch via de SMS verzonden kunnen worden, zodat je zeker weet dat die persoon je bericht snel ontvangt.

Omnia W specificaties:

Model: Omnia W

OS:Windows Phone Mango
Display:
3.7″ AMOLED touchscreen
Camera:
5.0 megapixel
Processor:
1.4GHz processor
Afmeting:
115.97 x 58.8 x 10.9 cm
Gewicht:
115.3 gram
Release datum:
Nov/Dec 2011

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-Samsung.nl

Stel je vraag / Reageren