Galaxy S een voordelige keuze

Nu aan het lezen
Galaxy S een voordelige keuze

De Galaxy S is voor sommige misschien een oud toestel, maar onderschat hem niet! Het is een absolute alles kunner voor heel weinig geld! Hij is snel, dun en heeft een groot touchscreen. Natuurlijk is er nu de Samsung Galaxy S 2, maar dat betekend niet dat de S direct vergeten of afgeschreven kan worden. Wij vinden dit met recht nog een top toestel en lees u snel verder wat deze telefoon allemaal bevat aan specificaties!

De Samsung Galaxy S is de smartphone van Samsung waarmee zij zichzelf absoluut op de kaart hebben gezet. Het was de eerste toestel gedreven door het Android besturingssysteem van Google waarmee Samsung de Smartphone markt betrok. De Galaxy S is zeer slimme Smartphone (denk aan de nieuwste swype technologie en 4″ groot scherm) en is daarnaast razend snel! De zeer snelle 1GHZ processor zorgt er voor dat u nooit hoeft te wachten. Met de Galaxy S van Samsung kunt u bellen, sms’n, internetten en tergelijk op de hoogte blijven met al uw vrienden, kennissen! Wat dacht u van uw sociale contacten bij te houden via Hyves, Twitter, Facebook en meer terwijl u even wacht op de bus. De Galaxy S heeft een 4 inch super groot amoled display, en een 5 megapixel camera die HD video kan opnemen! Bovendien is de Samsung Galaxy S slechts 9,9 mm dik en ligt daarom bijzonder lekker in de hand!

Deze Samsung Galaxy S I9000 is de opvolger van de i7500 en dan maakt hem dan ook een van de top GSM toestellen van Samsung voor 2010 en het eerste kwartaal van 2011! Voor 2012 staat de Galaxy Q in het vooruitzicht.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-Samsung.nl

Stel je vraag / Reageren