Samsung Galaxy Note 2

De Samsung Galaxy Note II is nu te koop! Deze super slimme en nieuwste smartphone is de opvolger van de Galaxy Note 1.

De zeer populaire Galaxy Note II is al helemaal GRATIS verkrijgbaar bij een iSmart abonnement van T-Mobile. Kies je voor een SmartMix 200 van Tele2, dan betaal je nog ongeveer 127 euro bij. Indien je kiest voor 300 belminuten dan krijg je de Note II ook helemaal gratis bij het afsluiten van een nieuw 2 jarig abonnement.

Galaxy Note 4 prijs informatie:

De Galaxy Note 1 stond al bekend om zijn flinke scherm grootte van 5,3 inch, waarmee hij een van de grootste smartphones op de markt was! Samsung heeft er voor gekozen om het scherm van de Galaxy Note II vanwege het grote verkoopsucces nog verder te vergroten. Hiermee komt deze Note 2 uit op maar liefst 5,55 inch!

De beste Galaxy Note II prijzen en abonnementen hebben wij hieronder voor jou uitgezocht. Bekijk hieronder gemakkelijk zelf met welk abonnement de Note 2 het voordeligst is!

Android 4.1: Jelly Bean

De Note II heeft een 1.6GHz processor gekregen en ondersteunt het super snelle 4G netwerk voor data en internet verkeer. Door Samsung is aangekondigd dat er versies van 16Gb, 32GB en 64 GB beschikbaar zullen komen

Galaxy Note II Camera

De Note II is uitgerust met een 8.0 megapixel camera aan de achterzijde en een 1.9 megapixel camera voor videogesprekken aan de voorzijde.

  • Pieter
    13 december 2012 at 22:25

    Bedankt voor julile tip. Lang getwijfeld, ben blij met de note 2. Wilde een nieuwe telefoon en tablet, maar dit is een mooie oplossing in 1. Hij is eigenlijk wel iets te groot om gemakkelijk in je broekzak te passen!

Stel je vraag / Reageren